اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

ادامه تامین تسلیحاتی کی‌یف از سوی آمریکا

ادامه تامین تسلیحاتی کی‌یف از سوی آمریکا عدم تمایل واشنگتن برای توقف درگیری، بازدید گروسی از نیروگاه هسته‌ای کورسک، آمادگی بلاروس برای مقابله با تحریکات مرزی اوکراین و بازگشت ترامپ به کاخ سفید به معنای پیروزی روسیه، از جمله مهمترین رویدادها پیرامون جنگ هستند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۰۲ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 23
کد خبر: ۲۵۵۲۵۸

به گزارش راهبرد معاصر،  خبرگزاری "آسوشیتدپرس" شب گذشته، پنج‌شنبه، گزارش داد که دولت جو بایدن، رئیس‌جمهور ایالات متحده، قصد دارد یک بسته جدید کمک نظامی به ارزش حدود 125 میلیون دلار به اوکراین ارسال کند. 

 

به گفته مقامات آمریکایی، این بسته شامل موشک‌های مورد نیاز سیستم‌های پدافند هوایی، مهمات برای سامانه‌های پرتاب موشک‌های متحرک HIMARS، موشک‌های ضدتانک Javelin و مجموعه‌ای از دیگر موشک‌های ضدتانک، سیستم‌ها و تجهیزات مبارزه با پهپادها و جنگ الکترونیک، مهمات توپخانه‌ای 155 و 105 میلی‌متری، وسایل نقلیه نظامی و دیگر تجهیزات خواهد بود.

 

بر اساس گزارش این آژانس، اعلام رسمی ارسال این کمک ممکن است روز جمعه انجام شود. همچنین انتظار می‌رود که تسلیحات وعده داده شده از "ذخایر پنتاگون" تأمین شده و در کوتاهترین زمان ممکن به اوکراین ارسال خواهد شد.

 

پیش‌تر، در اواسط آگوست، کاخ سفید اعلام کرد که ایالات متحده قصد دارد بسته‌های جدید کمک نظامی برای اوکراین بفرستد. پنتاگون اطمینان داده که واشنگتن حتی پس از حمله نیروهای مسلح اوکراین به منطقه کورسک روسیه، همچنان به ارسال تسلیحات به کی‌یف ادامه خواهد داد. 

 

همچنین روزنامه "پولیتیکو" به نقل از مقامات دولت آمریکا گزارش داد که دولت بایدن بحث‌هایی را در خصوص ارائه موشک‌های کروز دوربرد JASSM به اوکراین آغاز کرده، اما هنوز تصمیم نهایی در این زمینه گرفته نشده است.

 

در اواخر ماه جولای، ایالات متحده بسته تسلیحاتی قبلی خود به ارزش 200 میلیون دلار را برای اوکراین اختصاص داد که شامل تجهیزات پدافند هوایی و تسلیحات ضد تانک بود. علاوه بر این، پنتاگون به طور اضافی یک بسته کمک قابل توجه امنیتی برای تقویت توانایی‌های دفاعی کی‌یف در بلندمدت ارائه کرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار